AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: MOBLES PINELL
Raó social: MOBLES PINELL SL
NIF: B55253223
Adreça: Avda. S’Agaró, 175 – 17250 – PLATJA D’ARO – GIRONA
Telèfon: 972817322
Email: moblespinell@moblespinell.cat
Registre Mercantil GI Volum 3061 foli 2013 Secció 0 Página 59574 Inscripció 1 Data 22-12-2015

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Aquí ha de descriure la finalitat o activitat de la web o de l’empresa. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través de la web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament.

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.moblespinell.com

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre B55253223 (MOBLES PINELL) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de MOBLES PINELL SL (MOBLES PINELL) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

(La següent política de cookies només s’ha de tenir en compte en cas d’utilitzar cookies. Ha de confirmar amb el seu programador web la informació d’aquesta clàusula i adaptar-la si cal al seu lloc web)

WhatsApp